Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Borrelen, Varen & Dineren

Je kunt bij ons ook weer varen! Ook alleen een vaart zonder onze huidige arrangementen is mogelijk.

In verband met de huidige beperkingen door de Covid maatregelen kan onze “Borrelen, Varen & Dineren” momenteel niet gereserveerd worden. Kijk onder onze reserveringsknop welke arrangementen wij momenteel wel aanbieden om te combineren met je vaart!

‘Als er 2 zulke prachtige horecabedrijven in de kleine stad Groenlo staan met allebei hun unieke locatie namelijk liggend aan de Groenlose gracht dan zou het toch zonde zijn om daar geen samenwerking in te zien; aldus Ton Fox (eigenaar Welgelegen Groenlo) en Rob Porskamp (eigenaar Brouwersnös)’

Het arrangement bestaat uit drie onderdelen die op een verfijnde manier zijn samengevoegd door beide bedrijven en waarin we beide ons vakmanschap kunnen laten zien ; Borrelen, Varen en Dineren

Het arrangement begint met een ontvangst bij Craft-bier brouwerij het “Brouwersnös” waar je uiteraard een biertje krijgt. Proef jij een ‘Dikke Toon of een Frolijke Frans”? Zij brouwen ze zelf, leuk om eens wat nieuws te proeven!

Hierbij serveren zij een plank met brood & dips en een voorgerechtje van het seizoen. Je gaat daarna met een klein borreltje aan boord van een fluisterboot en vaart met een schipper over de Grolse gracht naar de aanlegsteiger van Welgelegen. Eenmaal weer op vaste bodem neem je plaats in de prachtige oevertuin of in het restaurant waar je de gezelligheid gewoon verder viert! Kies een vlees-, vega- of vis hoofdgerecht en proef pure passie, liefdevolle smaken en vind oogverblindende creaties op je bord. Wij beloven je wordt verrast!

Borrelen, Varen & Dineren arrangementsprijs €48,50 p.p. (vanaf 2 personen)

Reserveren kan bij Brouwersnös tel 0544-221009 of info@brouwersnös.nl

Goed om te weten

– BORRELEN, VAREN EN DINEREN is te reserveren voor minimaal 2 personen

– Ook leuk: boek als extraatje een heerlijk dessert bij Welgelegen of een rondleiding in de brouwerij van het Brouwersnös; Meerprijs dessert € 9,50 p.p. of  Meerprijs rondleiding € 7,50 p.p.

– Prijswijzigingen van zijn onder voorbehoud.

– Varen kan van zonsopgang tot zonsondergang van maart t/m oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden

– Om de boot niet stuurloos te laten varen, raden wij aan tijdig te reserveren, zodat wij een schipper voor je kunnen regelen! Je kunt altijd, ook op dezelfde dag nog, informeren welke vaarmogelijkheden beschikbaar zijn.