Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Op zoek naar een origineel kerstcadeau?

Wij organiseren in onze oevertuin, Kas & Boothuis een super sfeervolle kerstmarkt op 12,13,14 & 15 december 2022

Wat is het kerstcadeau dat jullie geven?

Jullie kopen als ondernemer bij ons kerstmarkt waardebonnen met een door jullie te bepalen waarde per medewerker (minimaal 30 euro)

Deze bon geeft recht op:

  • Exclusieve toegang tot deze unieke kerstmarkt (voor 2 personen) dus er mag een introducé mee!
  • Zij mogen onder het genot van hapjes en drankjes (2 consumpties) fijn gaan rondneuzen en hun eigen kerstcadeau bij elkaar shoppen met hun kerstwaardebonnen!
Wie staan er op deze sfeervolle kerstmarkt?

Op onze kerstmarkt staan voor jullie een super leuk en afwisselend aanbod aan ondernemers die zowel voor de mannelijke als de vrouwelijke werknemer een heel ruim assortiment aan producten en diensten bieden.

Wat geef ik precies cadeau aan mijn medewerkers?

Je koopt per personeelslid waardebonnen voor minimaal 30,00 euro

Voor de verzorging van de gezellige kerstmarkt, inpakken van jullie kerstcadeau, hapjes & drankjes en een gezellige avond rekenen wij 10 euro.

Bij een aankoopbedrag van bijv. 30 euro kunnen zij voor 20 euro bonnen verzilveren op de kerstmarkt. Bij aankoop van een cheque van 50,00 euro, kan jullie medewerker dus shoppen voor 40,00 euro! Jullie bepalen zelf het bedrag!

Wanneer vindt deze kerstmarkt plaats?

Wij organiseren deze unieke kerstmarkt avond op 12, 13, 14 & 15 december 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Reserveer zelf je voorkeursavond en aankomsttijd

Om de drukte van de kerstmarktbezoekers te verspreiden hebben wij een reserveringssysteem waarin jullie medewerkers na ontvangst van hun Kerstmarkt bon met hun persoonlijke Kerstmarkt reserveringsnummer zelf een voorkeursdatum en aankomsttijd kunnen reserveren. Uiteraard kunnen jullie dit als werkgever ook zelf plannen en organiseren.

Hoe wordt het verpakt?

Zoals je zelf een kerstcadeau zou willen ontvangen.

Feestelijk, origineel & stijlvol!

VRAGEN OF KERSTMARKTWAARDEBONNEN BESTELLEN?

Stuur een mail naar info@welgelegengroenlo.nl met jouw vraag of het gewenste aantal waardebonnen en de waarde en vergeet niet alle contact gegevens, wij nemen dan contact met je op.