Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Op reis naar Argentinië en Mexico met Welgelegen

Reisdatum 5 augustus 2022

Onze oevertuin ademt sferen met vrolijke kleuren, salsa muziek, Piñata slaan, grote malse stukken vlees en hele vissen op de grill, jullie gaan genieten van de Argentijnse keuken, gesorteerde Mexicaanse salades, Chimichurri brood en een Mexicaanse cocktailbar met een grote variatie aan zomerse cocktails!

Tijdens de avond verzorgen wij heerlijke picada’s (voorgerechten) aan tafel. Het grillen boven open vuur zal de boventoon vormen op deze avond. Het hoofdgerecht kunnen jullie zelf halen aan de grill. Uiteraard sluiten we de avond af met Mexicaans en Argentijnse desserts.

Om optimaal in de sfeer te komen is er op de achtergrond gezellige salsa en reggaeton muziek. Jullie wanen je ver weg van huis en zullen verrast worden door de gekleurde culinaire wereld van Mexico & Argentinië.

Op reis naar Mexico en Argentinië, wat is inbegrepen?

  • Avondvullend programma van 19.00 tot 23.00 uur
  • Uitgebreide luxe meergangen BBQ, salsa muziek en Piñata slaan, laat jullie verrassen worden door de gekleurde culinaire wereld van Mexico & Argentinië.
  • Drankjes bestellen jullie bij onze Gastheren & dames en worden apart in rekening gebracht. Uiteraard hebben wij deze avond speciaal voor jullie zomerse cocktails, Mexicaanse biertjes en Argentijnse wijnen voorgeproefd en ingekocht!

Argentijnse & Mexicaanse avond: € 75,00 p.p.

Boek hier jullie reis!😉