Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Welgelegen t/m 28 april 2020 gesloten i.v.m. het Corona virus

In verband met de opgelegde algehele sluiting van drink en eetgelegenheden door de overheid vanwege het Corona virus, zal ook Welgelegen tot en met 28 april 2020 gesloten zijn.

Een heftige maatregel, die Welgelegen en haar gasten natuurlijk ook direct treft..
Echter, als dit helpt om ons land weer gezond te krijgen, is het ook exact wat wij willen.
We zullen dit virus tenslotte gezamenlijk moeten bestrijden.

Alle reserveringen in ons restaurant die reeds gemaakt zijn t/m 28 april 2020, komen automatisch te vervallen.
Reserveringen na deze datum blijven op dit moment gewoon staan. We beoordelen na 28 april de situatie opnieuw en kijken dan samen of het mogelijk is weer gasten binnen ons restaurant te mogen ontvangen en verwennen..

 

Mochten jullie alvast een reservering willen maken ná 28 april dan kan dit uiteraard gewoon via de link Direct reserveren op onze website

 

 

Heb je bij ons na 28 april 2020 een reservering voor een bruiloft,  feest of zakelijke bijeenkomst staan, dan blijft deze reservering voor alsnog van kracht en gelden de annuleringsvoorwaarden zoals benoemd in de algemene zaken van de offerte en/of de getekende bevestiging. Mocht de periode van sluiting vanuit overheidswege op een later moment worden verlengd dan zullen wij onze voorwaarden hier weer op aanpassen. 

 

Voor aanvullende en andere vragen kun je ons per mail bereiken, stuur ons gerust een mailtje dan zullen wij deze z.s.m in behandeling nemen.

Pas goed op jezelf en op elkaar en we hopen jullie snel weer te mogen en kunnen verblijden met een bezoek aan Welgelegen.

🍀🍀🍀

Hartelijke groeten,
Het Team van Welgelegen!