Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Bootje varen

Wij beschikken over 3 boten, welke wij verhuren in combinatie met leuke eet- en drink arrangementen vanaf onze eigen aanlegsteiger. Het varen op de Grolse Gracht is te boeken voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag of gewoon een gezellige middag met je gezin, de familie of vrienden. Ook zakelijk varen is een inspirerende activiteit, die wij graag verzorgen!

“Een aanrader voor zomaar een zaterdagmiddag… wat spontane quality time met onze vrienden en hun gezin, relaxte sfeer, leuke verhalen van de schipper, onze kinderen mochten allemaal even aan het roer en erg leuk om Groenlo eens vanuit een ander perspectief te bekijken! Na afloop heerlijk genoten van een biertje op de veranda met een heerlijke hoofdgang en de kinderen mochten hun eigen pizza’s versieren!” Zo leuk!”

Bijgaand vind je leuke boot arrangementen, Wij gaan ook graag met jullie in overleg om speciale wensen te vervullen of voor een gezelschap groter dan 21 personen mooie mogelijkheden samen te stellen.

Tip: goed bukken bij de brug onder de Eibergseweg 😉

Voorwaarden

Er wordt niet gevaren van December tot en met Februari. Afhankelijk van het mooie weer zou je in november en maart nog wel een bootvaart kunnen reserveren, neem hiervoor telefonisch contact met ons op. In deze maanden is online reserveren namelijk niet mogelijk.

Bootje varen kan je alleen reserveren van zonsopgang tot zonsondergang tijdens openingstijden van ons restaurant.

Om de boot niet stuurloos te laten varen, raden wij aan tijdig telefonisch te reserveren. Zodat wij een schipper voor je kunnen regelen! Je kunt altijd, ook op dezelfde dag nog, informeren welke vaarmogelijkheden beschikbaar zijn, Bel ons dan even: 0544-842233 (dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur te bereiken)

Als je een bootje reserveert kun je tot 1,5 uur van tevoren de bootvaart kosteloos telefonisch annuleren. Je bepaalt daarmee zelf onder welke weersomstandigheden je de vaart door wilt laten gaan! Besluit je alsnog korter voor de geplande bootvaart te annuleren dan zal de boot reservering volledige in rekening worden gebracht.

Honden kunnen mee aan boord van de fluisterboot.

Het is helaas niet mogelijk om met een rolstoel aan boord van onze fluisterbootjes te gaan.

Bij ons reserveer je een fluisterbootje altijd in combinatie met “iets nuttigen” bij Welgelegen. Dat kan een van onze vaargeluk arrangementjes zijn, maar ook “iets nuttigen” op ons terras of in ons restaurant, denk hierbij aan: een lunch, diner, High Wine, High tea, Lazy Sunday, een borrel met bites e.d.