Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Gooisch Vaargeluk!

Ontvangst op de veranda van ons Boothuis.

Rondvaart over de Grolse Gracht van +/- 1 uur onder begeleiding van een schipper.

Rijkelijk gevulde picknickmand aan boord; Glas Prosecco of 0% bubbels, charcuterie van de snijtafel, hierbij knoflookbrood, crostini’s, olijven & tapenades, daarbij 2 verrassingshapjes (in overleg in te vullen) waar je van gaat watertanden.

Bij terugkomst gegarandeerd plek op ons terras of in het restaurant.

Gooisch Vaargeluk € 19,95 p.p.

Boothuur (2-6 pers.) € 39,95 

Voorwaarden

Bootje varen kan je alleen telefonisch reserveren van zonsopgang tot zonsondergang tijdens openingstijden van ons restaurant. Van november tot en met januari wordt er niet gevaren.

Om de boot niet stuurloos te laten varen, raden wij aan tijdig telefonisch te reserveren. Zodat wij een schipper voor je kunnen regelen!

Je kunt altijd, ook op dezelfde dag nog, informeren welke vaarmogelijkheden beschikbaar zijn, Bel ons dan even: 0544-842233 (dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur te bereiken)

Als je een bootje reserveert kun je tot 1,5 uur van tevoren de bootvaart kosteloos telefonisch annuleren. Je bepaalt daarmee zelf onder welke weersomstandigheden je de vaart door wilt laten gaan! Besluit je alsnog korter voor de geplande bootvaart te annuleren dan zal de boot reservering volledige in rekening worden gebracht.

Houd er rekening mee dat de hapjes bij dit arrangement gebaseerd zijn op genieten & verwennen en niet als vervanging van een maaltijd mogen worden beschouwd