Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Vergaderarrangement ‘Boothuis’ vanaf 25 personen…

In verband met de geldende Covid-19 maatregelen kunnen wij afhankelijk van de gewenste vergaderopstelling op dit moment in het boothuis maximaal 50 gasten kwijt op 1,5 meter afstand van elkaar. Neem gerust even telefonisch 0544-842233 of per mail contact op over de verschillende vergadermogelijkheden 

Direct grenzend aan ons eigen parkeerterrein, vinden u en uw gasten de entree van het Boothuis. Het Boothuis is zeer geschikt voor zowel formele als informele zakelijke bijeenkomsten. Wij kunnen het Boothuis voor kleinere en grotere gezelschappen inrichten, waarbij wij u graag ondersteunen in het faciliteren van presentatie en vergaderbenodigdheden.

Het Boothuis, direct gelegen aan onze oevertuin geeft inspiratie en overal waar u in het boothuis naar buiten kijkt ervaart u een rustgevende, natuurlijke omgeving. Tijdens “een break” even varen of wandelen langs de gracht of relaxed vertoeven in de oevertuin. En tijdens lunch of diner genieten van de fijne gerechten uit de keuken van Welgelegen. Graag bespreken wij uw wensen om uw zakelijke bijeenkomst te personaliseren.

Deze unieke locatie zal zeker bijdragen aan een succesvolle zakelijke ontmoeting!