Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Vriendendiner!

In verband met de huidige beperkingen door de Covid maatregelen kan ons “Vriendendiner” momenteel niet gereserveerd worden.

SPECIAAL VOOR JULLIE HEBBEN WIJ HET ULTIEME VRIENDENDINER…

‘Lekker uit eten met goede vrienden, dat is voor mij genieten van het goede leven!’ Iets waar je tijd voor vrij maakt omdat het zo fijn is om weer eens ècht bij te praten, samen ‘te’ veel goede wijn drinken en lekker dineren met mensen waar je het altijd zo gezellig mee hebt.

Vriendendiner? Leg eens uit…

Je neemt plaats aan een tafel die rijkelijk is ingedekt met lekkernijen van onze snijtafel & smakelijk geurend knoflook brood… Je kiest 4 gerechten van de kaart en deze 4 gangen worden gedurende de avond als volledig diner geserveerd:

2 X voorgerecht of soep

1 X hoofdgerecht

1 X dessert

Vrienden prijsje! Euro 38,50 p.p.

Vrienden Extraatje!

Win jij deze maand onze Vriendendinercheque t.w.v. 50 euro? Mail ons een te gekke originele foto van jullie vriendendiner in het restaurant van Welgelegen op info@welgelegengroenlo.nl
Wij plaatsen de winnende foto op onze Facebook pagina en jullie maken kans op ‘de Vriendendinercheque’ van de maand!

Volg ons op Facebook en weet of jij de winnaar bent!

Voorwaarden Vriendendiner

Het vriendendiner dient voor aankomst gereserveerd te zijn. Het is dus niet mogelijk om het vriendendiner op de avond zelf nog te bestellen.

Het vriendendiner is vanaf 2 personen te reserveren.

De drankjes zijn op basis van verbruik.

Voor hoofdgerechten boven de €29,50 betaal je een meerprijs afhankelijk van de verkoopprijs.Voor de kaastafel als dessert betaal je een meerprijs van €4,50.

Over de uitslag van het ‘Vrienden Extraatje’ kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Vermeld bij je reservering bij opmerking ‘Vriendendiner’