Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

High Tea

Proef een variatie aan zoete maar ook hartige heerlijkheden welke gepresenteerd worden op mooie etagères op een fijne plek

waar jullie je thuis zullen voelen!

Bekijk hieronder onze High Tea arrangementen

High Tea met zoete en hartige mondvermaakjes!

€ 24,95 p.p.

Op tafel presenteren wij etagères met een overdaad aan heerlijke hapjes.

Wij serveren u een variatie aan zoete en hartige heerlijkheden in mini-variant, zoals bijvoorbeeld: petit fours, mini cupcakes, brownies, kleine taartjes, zoete croissants, scones, roomzachte nougat, mini broodjes, kleine sandwiches, crostini’s belegd met vleeswaren van onze snijtafel.

Gedurende de High Tea serveren wij onbeperkt potten theewater met daarbij de keuze uit 6 verse theesoorten van ”Senza Tea”verse gember, verse zoethout en een boeketje verse munt per persoon.

Daarbij karaffen fruit & kruiden water.

Theepot High Tea

High Tea met zoete en hartige mondvermaakjes en 2 warme amuses!

€ 29,95 p.p.

Op tafel presenteren wij etagères met een overdaad aan heerlijke hapjes.

Wij serveren u een variatie aan zoete en hartige heerlijkheden in mini-variant, zoals bijvoorbeeld: petit fours, mini cupcakes, brownies, kleine taartjes, zoete croissants, scones, mini nougat, mini broodjes, kleine sandwiches, crostini’s belegd met vleeswaren van onze snijtafel.

We serveren ook 2 warme amuses van het seizoen.

Gedurende de High Tea serveren wij onbeperkt potten theewater met daarbij de keuze uit 6 verse theesoorten van ”Senza Tea” verse gember, verse zoethout en een boeketje verse munt per persoon.

Daarbij karaffen fruit & kruiden water.

Goed om te weten bij een High Tea arrangement

High Tea arrangementen kunnen bij ons genuttigd worden tussen 14.00 en 16.30 uur.

Indien u een High tea wenst te annuleren kan dit tot uiterlijk de dag voor de gereserveerde datum voor 21.00 uur ’s avonds. Indien u korter van tevoren annuleert worden de kosten volledig in rekening gebracht in verband met de vele voorbereidingen die hier dan al voor getroffen zijn.

High Tea arrangementen zijn bij Welgelegen te reserveren vanaf 2 personen

Het is niet mogelijk een veganistische High tea te laten verzorgen

Gelieve minimaal 1 dag voor aanvang te reserveren

Houd er rekening mee dat de High Tea arrangementen gebaseerd zijn op genieten & verwennen en niet als vervanging van een diner-maaltijd mogen worden beschouwd.