Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Picknick Vaargeluk

Ontvangst op de veranda van ons Boothuis.

Rondvaart over de Grolse Gracht van +/- 1 uur onder begeleiding van een schipper.

Wij vullen een picknickmand aan boord met: koffie/thee, per persoon 3 zachte belegde midi-broodjes en wrapje met vlees, kaas & vis-waren, gegarneerd met rauwkost.

Voor de kinderen vullen we de picknickmand met: ranja, zacht broodje met koude knakworstjes en mini donut. Aan het einde van de vaart mogen de kinderen een “Grolse Gracht vaarbewijs” met hun eigen naam er op in ontvangst nemen.

Picknick Vaargeluk volwassenen € 12,50 p.p.

Picknick Vaargeluk kinderen € 6,85 p.k.

Boothuur (2-6 pers.) € 39,95

Voorwaarden

Bootje varen kan je alleen telefonisch reserveren van zonsopgang tot zonsondergang tijdens openingstijden van ons restaurant. Van november tot en met januari wordt er niet gevaren.

Om de boot niet stuurloos te laten varen, raden wij aan tijdig telefonisch te reserveren. Zodat wij een schipper voor je kunnen regelen!

Je kunt altijd, ook op dezelfde dag nog, informeren welke vaarmogelijkheden beschikbaar zijn, Bel ons dan even: 0544-842233 (dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur te bereiken)

Als je een bootje reserveert kun je tot 1,5 uur van tevoren de bootvaart kosteloos telefonisch annuleren. Je bepaalt daarmee zelf onder welke weersomstandigheden je de vaart door wilt laten gaan! Besluit je alsnog korter voor de geplande bootvaart te annuleren dan zal de boot reservering volledige in rekening worden gebracht.