Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Picknick Vaargeluk

Ontvangst op de veranda van ons Boothuis. (Meld je even bij de hoofdingang of op het terras van het restaurant)

Rondvaart over de Grolse Gracht van +/- 1 uur onder begeleiding van een schipper.

Wij vullen een picknickmand aan boord met: koffie/thee, per persoon 3 zachte belegde midi-broodjes en wrapje met vlees, kaas & vis-waren, gegarneerd met rauwkost.

Voor de kinderen vullen we de picknickmand met: ranja, zacht broodje met koude knakworstjes en mini donut. Aan het einde van de vaart mogen de kinderen een “Grolse Gracht vaarbewijs” met hun eigen naam er op in ontvangst nemen.

Picknick Vaargeluk volwassenen € 17,50 p.p.

Picknick Vaargeluk kinderen € 6,95 p.k.

Boothuur (2-7 pers.) € 42,50

Voorwaarden

Bootje varen kan je alleen reserveren van zonsopgang tot zonsondergang tijdens openingstijden van ons restaurant.

Er wordt niet gevaren van December tot en met Februari. Afhankelijk van het mooie weer zou je in november en maart nog wel een bootvaart kunnen reserveren, neem hiervoor telefonisch contact met ons op. In deze maanden is online reserveren namelijk niet mogelijk.

Om de boot niet stuurloos te laten varen, raden wij aan tijdig telefonisch te reserveren. Zodat wij een schipper voor je kunnen regelen! Je kunt altijd, ook op dezelfde dag nog, informeren welke vaarmogelijkheden beschikbaar zijn, Bel ons dan even: 0544-842233 (dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur te bereiken)

Als je een bootje reserveert kun je tot 1,5 uur van tevoren de bootvaart kosteloos telefonisch annuleren. Je bepaalt daarmee zelf onder welke weersomstandigheden je de vaart door wilt laten gaan! Besluit je alsnog korter voor de geplande bootvaart te annuleren dan zal de boot reservering volledige in rekening worden gebracht.

Het “eet & drink arrangement: Picknick Vaargeluk” kan tot uiterlijk, de avond van te voren 17.00 uur telefonisch worden geannuleerd. Indien je dus 1,5 uur van te voren de boot kosteloos annuleert, zullen we het “eet & drink arrangement” wel verzorgen en in rekening brengen. Je kan deze dan “TO GO” afhalen en thuis nuttigen of in ons restaurant plaats nemen en daar de gerechten en drankjes nuttigen.

Houd er rekening mee dat de hapjes bij dit arrangement gebaseerd zijn op genieten & verwennen en niet als vervanging van een maaltijd mogen worden beschouwd

Honden kunnen mee aan boord van de fluisterboot.

Het is helaas niet mogelijk om met een rolstoel aan boord van onze fluisterbootjes te gaan.

Bij ons reserveer je een fluisterbootje altijd in combinatie met “iets nuttigen” bij Welgelegen. Dat kan een van onze vaargeluk arrangementjes zijn, maar ook “iets nuttigen” op ons terras of in ons restaurant, denk hierbij aan: een lunch, diner, High Wine, High tea, Lazy Sunday, een borrel met bites e.d.