Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Fox Horeca gesloten per 23 april 2019

Je bevindt je nu op de website van ons bedrijf: Welgelegen in Groenlo, kijk ook hier eens even naar al onze mogelijkheden: lekker uit eten, huwelijksfeesten, gezelligheid voor de kids, varen met bootjes, fijn lunchen, mooi terras en ook hier zijn we trouwlocatie voor de gemeente Oost-Gelre.

Ton en Daniëlle Fox hebben hun horeca exploitatie in Vragender beëindigd en zijn nu te vinden bij Welgelegen in Groenlo. 

“22 jaar hebben wij met passie en liefde onze horecabeleving verzorgd aan de Winterswijkseweg in Vragender. We hebben besloten dat we ons volledig gaan focussen op Welgelegen in Groenlo, waar we al sinds februari 2016 de trotse horeca exploitanten zijn. Ook hier zullen we onverminderd onze vakkennis en gastvrijheid inzetten om jullie als gast optimaal te blijven verwennen.

Ook na de bekendmaking van de sluiting in maart 2019, zijn veel vertrouwde maar ook nieuwe gasten nog een laatste keertje wezen “Foxen” (zoals een gast het genieten in het restaurant van Fox ooit benoemde!). Het was hartverwarmend om met zoveel lieve gasten de laatste maand persoonlijk af te mogen sluiten. Op 2e Paasdag (22 april 2019) hebben wij bij Fox Horeca de laatste keer gasten ontvangen en laten genieten van ons unieke buffetconcept.

Het pand waarin Fox Horeca floreerde, leent zich voor tal van doeleinden en is te koop. Voor informatie over de verkoop kun je terecht bij Makelaars Scheers & Roes in Groenlo. 0544 461 432

Graag willen we alle mensen die zich op welke manier dan ook, ooit verbonden hebben aan ons bedrijf bedanken voor hun inzet, gezelligheid en samenwerking. Wij hebben hard gewerkt en ook samen met jullie genoten! Bedankt!

Als laatste willen wij alle lieve gasten en onze bijzondere bruidsparen bedanken voor hun vertrouwen en enthousiasme van de afgelopen 22 jaar en ontvangen we jullie graag weer op onze locatie in Groenlo: Welgelegen.

Lieve groeten

Ton en Daniëlle