Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Hemelvaartsdag 9 mei 2024

Vanaf 11.00 uur geopend

Reserveer of kom gewoon voorbij!

Wij vinden het zo’n gezellige dag hemelvaart! Iedereen trekt er op uit, het voelt als vakantie, even een extra lang weekend en als de zon dan ook nog mag schijnen is het een van de leukste dagen van het jaar!

Bij Welgelegen kun je deze dag heel veel lekkere gerechten bestellen en gezellige activiteiten doen. Het maakt niet uit hoe oud of jong, welk tijdstip van de dag, er is altijd wel iets te vinden waar jij zin in hebt:

  • Geniet van taart uit eigen keuken, neem hier eens een fijne Muntthee bij (deze munt groet in onze tuin, dus vers geknipt voor jou!)
  • Ga lekker zitten en geniet van een Lunch, al eens een “wandeling door de kaart”  geprobeerd? Wij presenteren dan 5 kleine proeverijtjes van onze lunchkaart, geserveerd in 3 gangen, geef gerust aan waar jij niet van houdt of allergisch voor bent, dan serveren wij dat niet: Bekijk onze lunchkaart
  • Vaargeluk in onze fluisterbootjes, succes verzekerd en je kunt deze met of zonder picknickmand boeken, hoe het werkt, lees je allemaal hier: Vaargeluk bij welgelegen 
  • Borrel & Bites, wij hebben toffe Cocktails en Mocktails, die we met liefde voor je bereiden. Liever een verfrissend biertje? Altijd vind je 5 verschillende bieren op onze tap en ook nog eens fijne smaakmakers in fles. En Bites? Bekijk onze kaart: Cocktails, bier, bites….. 
  • En met kinderen? Ook zooo leuk: schommelen in onze oevertuin, lezen uit onze boekenkast, kleuren en spelletjes genoeg. Lekker zelf een pizza of cocktail maken, marshmallows roosteren bekijk het zelf op onze Kinderkaart 
  • Dineren kan vanaf 17.00 uur, onze a la carte kaart biedt veel lekkers en asperges? die serveren wij zeker ook! Wat kies jij van onze dinerkaarten? 
  • In Groenlo vindt op Hemelvaartsdag ook altijd een Dweilorkesten dag plaats, veel gezelligheid en muzikale sfeer. Bij ons vind je geen Dweilorkesten, maar strijk je graag neer om op loopafstand, na alle muzikale gezelligheid, even rustig van je drankje te genieten! alle informatie over de Dweilorkesten dag hier

 

Goed om te weten, tijdens Hemelvaartsdag:

Tijdens hemelvaartsdag kun je voor Lunch, High Tea, Vaargeluk en Diner reserveren, voor de koffie & taart of borrel & bites kun je geen reservering maken en loop je gewoon bij ons het terras op en helpen wij je graag aan een fijn plekje dat op dat moment beschikbaar is.