Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur

Zelfstandigwerkend kok

Direct beschikbare vacature:

Wij hebben momenteel in ons vaste team 1 fulltime of 2 parttime vacature (s) beschikbaar, voor een zelfstandig werkend kok. Je werkt in een keukenteam met 6 mannen en vrouwen. Lees verder om te kijken of dit iets voor jou of iemand die je kent is………

Wat jij van ons mag verwachten!

Ton en Danielle Fox zijn gedreven en ervaren horecamensen, als eigenaren van Welgelegen zijn zij sinds 2016 verbonden aan Welgelegen. Wat hen kenmerkt? Met volle aandacht en passie hun gasten een optimale beleving bezorgen. Ze staan altijd open voor vernieuwing, geven het team de ruimte en mogelijkheden om te ontwikkelen en zijn zelf vaak op de werkvloer te vinden, om de beleving ook zelf te ervaren en geven. “We doen het samen” staat op hun lijf geschreven. Een hechte horeca familie met veel gekkigheid en gezelligheid op zijn tijd. Ook een harde werkersmentaliteit past bij hen en vragen ze van hun medewerkers. Eerlijk en oprecht en elkaar steunen en aanvullen in makkelijke en moeilijke tijden, eigenlijk zoals je dat bij familie verwachten mag………. “geven en nemen” van beide zijden!

Binnen Welgelegen kom je terecht in een leuk, inspirerend team. Iedere dag dragen zij vol enthousiasme en passie de smaakbeleving van onze zorgvuldig samengestelde gerechten over aan onze gasten.

Wie bij Welgelegen komt eten, komt voor de totale smaakbeleving. Je besteedt, samen met je collega’s in de keuken, veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten en laat graag in de details jouw liefde voor het vak zien.

Een goed salaris en contract waar wij allebei onze waardering, wensen, werkvraag en kostenverplichtingen in evenwicht zetten. Dit gaan we graag open in het eerste gesprek bespreken, zodat ieders verwachtingen duidelijk zijn.

Volledige woon-werk verkeer vergoeding

Volgen van opleidingen, workshops en cursussen op kosten van de zaak

Teambuildingsdagen

Zomer- en nieuwjaarsborrel

Kerstcadeau

Het lekkerste personeelseten regel je natuurlijk zelf met je keuken collega’s! En betalen wij!

Altijd vrij op 2e kerstdag (26 december) en met “oud en nieuw” (31 december en 1 januari)

Wat wij van jou verwachten!

Je weet dat het horeca vak, jouw energie en uitdaging geeft

Je functioneert zelfstandig en kan de opstart van de keuken en het afsluiten van de keuken zelfstandig verzorgen.

Je houdt van creatief opmaken van de borden

Je hebt een goede basiskennis op gebied van producten en gerechten

Je kan aan de hand van recepturen mooie smaken maken en mooie gerechten meegeven aan zowel de koude, warme kant in de keuken.

Juiste cuisine meegeven aan vlees- en visbereidingen is voor jouw “gesneden koek”

Je houd van variatie, waarbij je de ene keer gerechten tijdens Lunch of diner mee geeft, de andere keer arrangementen voorbereid voor High Tea, High wine of picknickmand voor onze fluisterbootjes en weer een ander moment achter de BBQ staat bij een bruiloft of partij, waar we a la minuut mooie borden opmaken.

Je hebt ambitie om door te groeien en te leren.

Flexibele houding, je vindt het geen probleem te werken in de avonden/weekenden

Een collegiale teamplayer, maar zelfstandig functioneer jij natuurlijk ook prima

Je maakt het onze gasten graag naar de zin

Je inzet, motivatie, kennisniveau en werkervaring vinden wij belangrijker dan opleidingen!

Dùs smaakmaker, maak jij ons team compleet?

Wil jij solliciteren op deze uitdagende functie? Leuk! Stuur ons je motivatie en je cv en wie weet zitten we dan binnenkort samen onder het genot van een drankje kennis te maken.